Käynnistämme yrityksesi digimarkkinoinnin

Kun digimarkkinointi on vasta alussa, budjetista on tärkeää investoida mahdollisimman suuri osa suoraan mediaan. Siksi tarjoamme pienemmillä budjetilla toimiville yrityksille starttipakettia, jotta kertainvestoinnin jälkeen sinulla on sekä valmiit puitteet että oikea osaaminen huolehtia mainonnasta oman tiimin kesken.

Starttipakettimme saattaa olla sinulle ajankohtainen, kun

 • Haluat aloittaa Google Ads-, Facebook-, Instagram-, LinkedIn- tai muun digimainonnan, mutta mainonnan vuosibudjetti on alle 10 000 €
 • Organisaation oma osaaminen ei vielä riitä tehokkaimpien taktiikoiden löytämiseen tai mahdollisuutta palkata asiantuntijaa osaksi tiimiä ei ole

Digimarkkinoinnin peruspaketilla​

 • Löydät parhaat tavat tavoittaa potentiaalisimmat asiakkaat nopeasti 
 • Saat pitemmällä aikavälillä digimarkkinoinnista paremman tuoton yksittäisiin kampanjoihin verrattuna
 • Luot omalle tiimillesi edellytykset oppia ja kehittää markkinointia entisestään

Näin me sen teemme

 1. Tilit: Perustamme tarpeelliset tilit tai käymme olemassaolevat tilit läpi. Samalla huolehdimme, että sivuston kävijäseuranta on kunnossa mainonnan mittaamista varten.
 2. Kampanjat: Suunnittelemme liiketoimintaasi parhaiten tukevat kampanjarakenteet kaikkiin ostopolun vaiheisiin.
 3. Kohdennukset: Varmistamme, että mainontasi tavoittaa oikean yleisön. Hakusanamainonnassa etsimme olennaiset avainsanat avainsanakartoituksella, sosiaalisen median kanavissa suunnittelemme tehokkaimmat kohdennukset.
 4. Mainokset: Tuotamme kanaviin sopivat, liiketoiminnan tavoitteita tukevat mainokset olemassaolevien materiaalien pohjalta. 
 5. Taidot: Tunnin mittaisessa käyttöönottokoulutuksessa käymme kanssasi läpi mainonnan pyörittämisen perusteet: miten budjetteja päivitetään, kuinka mainoksia rakennetaan, miten avainsanoja tai yleisöjä lisätään tai poistetaan.
 6. Et jää yksin: Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin konsultointia ja sparrausta tuntiperustaisesti. Voimme yhdessä ratkoa suurempia pulmia käytännössä tai auttaa kanavien jatkokehittämisen ideoinnissa – mitä ikinä mieleen tuleekaan.

Digimarkkinoinnin starttipaketin hinnat alkaen 900 € per kanava. Hinta ei sisällä mainontaan käytettävää mediabudjettia tai täysin uusien mainosmateriaalien tuotantoa.

Olemme sinulle oikea kumppani, jos...

 • Haluat rakentaa digimarkkinoinnille kestävän perustan tukemaan liiketoimintaa
 • Yrityksessäsi on intoa oppia lisää digimarkkinoinnista
 • Keskustelet avoimesti liiketoimintasi vahvuuksista ja kipupisteistä kumppaneittesi kanssa.